De digitale menukaart

Digitale menukaartDe digitale menukaart van Startersmenu creëert beleving. Door de menukaart interactief te maken gaat er een wereld open voor jouw gasten. Door te werken met specifieke gerechtenpagina’s kun je meer vertellen over de herkomst en de bereidingswijze van jouw gerechten. Daarnaast kun je met onze digitale menukaart ook gemakkelijk gerechten toevoegen, verwijderen of aanpassen. Handige toevoegingen zoals een zoekfunctie en aanbevelingen door jou als chef maken de digitale menukaart helemaal af.

We werken met een maandabonnement die iedere maand kosteloos opzegbaar is. Dus als het niet bevalt kun je het eventueel zo weer opzeggen.

 

Hoe werkt de digitale menukaart?

Onze digitale menukaart werkt erg eenvoudig. Je zet een kaartje op tafel met de WIFI code en de link naar de digitale menukaart. Gasten kunnen dan met een smartphone of een tablet de menukaart bekijken.

als restauranthouder kun je via een “backend” inloggen in jouw menukaart en allerlei zaken aanpassen. Uiteraard hebben we een goede helpdesk om jou te ondersteunen in het behalen van maximaal rendement en beleving in jouw horeca gelegenheid.

 

Bekijk de demo

De digitale menukaart is een toevoeging aan de beleving van jouw restaurant

Stuur een bericht

We nemen persoonlijk contact met je op.