De tablet menukaart

De tablet menukaart van Startersmenu is de ideale menukaart voor op een tablet. Gemakkelijk navigeren en meer lezen over de bereidingswijze en herkomst van jouw gerechten. Je creëert een echte beleving voor jouw gasten. Daarnaast zijn er handige functies die je aan en uit kunt zetten zoals een zoekfunctie, aanbevelingen door de chef of reviews van klanten.

Zelf kun je met de tablet menukaart gemakkelijk gerechten toevoegen, aanpassen of verwijderen. Handig want zo hoef je niet iedere keer opnieuw een menukaart te laten drukken.

We werken met een maandabonnement die iedere maand kosteloos opzegbaar is. Dus als het niet bevalt kun je het eventueel zo weer opzeggen.
 
tablet menukaart
 

Hoe werkt de tablet menukaart?

De tablet menukaart werkt erg simpel. Er wordt een kaartje met de WIFI code en de link naar de tablet menukaart op tafel gezet. Gasten kunnen dan via hun eigen smartphone of een tablet van het restaurant de tablet menukaart bekijken. De menukaart is zo ingericht dat kinderlijk eenvoudig is om ermee om te gaan.

Via de achterkant van de tablet menukaart kun je als restauranteigenaar inloggen om gerechten toe te voegen, aan te passen of te verwijderen. Het spreekt allemaal voor zich.

 

Bekijk de demo

De tablet menukaart is een toevoeging aan de beleving van jouw restaurant

Stuur een bericht

We nemen persoonlijk contact met je op.