Digitale menukaart voor de horeca

Heb je een café of restaurant? Creëer dan nu meer beleving in jouw menukaart door de digitale menukaart van StartersMenu. Horeca gasten kunnen gemakkelijk via de smartphone de digitale menukaart bekijken en direct bestellen.

Je kunt gerechten op de menukaart echt tot leven laten komen door gebruik te maken van foto’s, video’s en heldere en uitgebreide productomschrijvingen. Slimme cross- en upsell in de digitale menukaart helpen de gemiddelde orderwaarde te verhogen.

Het design van de menukaart is gemakkelijk en naar wens aan te passen zodat de menukaart goed aansluit bij het jouw restaurant concept.

Extra functionaliteiten

Je kunt nog meer dan foto’s, video’s en een productomschrijving uploaden. Je kunt bijvoorbeeld de herkomst van jouw producten en de bereidingswijze omschrijven, wat net die extra beleving meegeeft. Andere functionaliteiten zoals bezienswaardigheden in de buurt of de historie van jouw horecagelegenheid maken het nog aantrekkelijker voor de horecagast.

Horeca bestel chatbot

De digitale menukaart is een toevoeging aan de beleving van jouw restaurant

Hoe werkt het?

De digitale menukaart werkt volledig op de smartphone van de horecagast. Er hoeft niets geïnstalleerd te worden door de horeca gast. De menukaart kan op twee manieren worden benaderd.

Promo van de menukaart

Captive portal
Door in te loggen in het Wifi netwerk komt de horecagast vanzelf op de digitale menukaart uit. Dit wordt een captive portal genoemd en wordt veel gebruikt in hotels.

Kaartje op tafel
Iedere horecagelegenheid krijgt een eigen website link. Bijvoorbeeld JOUWRESTAURANT.startersmenu.nl. Door een mooi bedrukt kaartje op tafel te zetten kun je deze link onder de aandacht brengen. Hier kun je eventueel ook gelijk de inloggegevens van het Wifi netwerk zetten.

Ons systeem heeft verder geen integratie nodig met het horecamanagementsysteem en is in een paar simpele klikken te installeren.

Het beheren van menu’s en gerechten

Je kunt de menukaart gemakkelijk via een systeem beheren. Het toevoegen, wijzigen of verwijderen van menu’s en gerechten is in een paar klikken gedaan. Via ons gebruikerssysteem kun je gebruikers met verschillende rechten toewijzen. Zo kun je de ober andere rechten geven dan de mensen in de keuken.

Wat kost het?

StartersMenu werkt met verschillende maandabonnementen, afhankelijk van de gebruikte functionaliteiten. Onze service is eenvoudig iedere maand opzegbaar, zonder extra kosten. Bekijk onze prijzen of neem contact op.

beheersysteem

Bekijk de demo

Je wordt doorverwezen naar de chatbot demo van Table Duck

Of bekijk de digitale menukaart voor hotels