Digitale menukaart voor hotels

Maak roomservice een beleving met de digitale menukaart van StartersMenu. Hotelgasten kunnen gemakkelijk via hun eigen smartphone de digitale menukaart op de hotelkamer bekijken. Is de keuze eenmaal gemaakt dan kan de bestelling snel door worden geven door middel van de achternaam en het kamernummer.

Je kunt gerechten op de menukaart echt tot leven laten komen door gebruik te maken van foto’s, video’s en heldere en uitgebreide productomschrijvingen. Slimme cross- en upsell in de digitale menukaart helpen de gemiddelde orderwaarde te verhogen.

Het design van de menukaart is gemakkelijk en naar wens aan te passen zodat de menukaart goed aansluit bij het hotel concept.

Extra functionaliteiten

Je kunt nog meer dan foto’s, video’s en een productomschrijving uploaden. Je kunt bijvoorbeeld de herkomst van jouw producten en de bereidingswijze omschrijven, wat net die extra beleving meegeeft. Andere functionaliteiten zoals bezienswaardigheden in de buurt maken het nog aantrekkelijker voor de hotelgast.

Horeca bestel chatbot

De digitale menukaart is een toevoeging aan de beleving van jouw restaurant

Hoe werkt het?

De digitale menukaart werkt volledig op de smartphone van de hotelgast. Er hoeft niets door de hotelgast geïnstalleerd te worden. Door in te loggen in het Wifi netwerk komt de hotelgast vanzelf op de digitale menukaart uit.

Ons systeem heeft geen integratie nodig met het hotelmanagementsysteem en is in een paar simpele klikken te installeren.

Het beheren van menu’s en gerechten

Je kunt de menukaart gemakkelijk via een systeem beheren. Het toevoegen, wijzigen of verwijderen van menu’s en gerechten is in een paar klikken gedaan. Via ons gebruikerssysteem kun je gebruikers met verschillende rechten toewijzen. Zo kun je de hotel receptionist andere rechten geven dan de operationeel manager.

Wat kost het?

StartersMenu werkt met verschillende maandabonnementen, afhankelijk van de gebruikte functionaliteiten. Onze service is eenvoudig iedere maand opzegbaar, zonder extra kosten. Bekijk onze prijzen of neem contact op.

beheersysteem

Bekijk de demo

Je wordt doorverwezen naar de chatbot van Table Duck

Of bekijk de digitale menukaart voor de horeca