StartersMenu is vanaf nu Table Duck

Digitale menukaart voor jouw restaurant

De digitale menukaart van Startersmenu creëert beleving. Door de menukaart interactief te maken gaat er een wereld open voor jouw gasten. Door te werken met specifieke gerechten pagina’s kun je meer vertellen over de herkomst en de bereidingswijze van jouw gerechten. Daarnaast kun je met onze digitale menukaart ook gemakkelijk gerechten toevoegen, verwijderen of aanpassen. Handige toevoegingen zoals een zoekfunctie en aanbevelingen door jou als chef maken de digitale menukaart helemaal af.

Digitale menukaart via een tablet of via de smartphone van de gast?

Je kunt ervoor kiezen om de digitale menukaart weer te geven via zelf aangeschafte tablets, of je kunt jouw digitale menukaart weergeven via de smartphone van jouw gasten. Beide opties hebben voor- en nadelen. Het voordeel van een tablet is dat je niet aan de gast vraagt of hij een smartphone heeft. Daarnaast zijn tablets groter dan een smartphone, dus kun je meer informatie kwijt. 

Het nadeel van een tablet is dat je ze moet aanschaffen. Daarnaast kunnen tablets makkelijk gestolen worden en moet je de tablets iedere avond schoonmaken om het hygiënisch te houden. Oorspronkelijk zijn we begonnen met tablets, maar inmiddels gaat onze voorkeur uit naar de smartphone van de gast. We hebben gemerkt dat gasten het fijner vinden om hun eigen smartphone te gebruiken om te kunnen bestellen en betalen.

tablet menukaart

 

Hoe werkt de digitale menukaart?

De digitale menukaart werkt erg simpel. Er wordt een kaartje met een QR code en de link naar de tablet menukaart op tafel gezet. Gasten kunnen dan via hun eigen smartphone of een tablet van het restaurant de digitale menukaart bekijken. De menukaart is zo ingericht dat het kinderlijk eenvoudig is om ermee om te gaan.

Via de achterkant van de digitale menukaart kun je als restauranteigenaar inloggen om gerechten toe te voegen, aan te passen of te verwijderen. Het spreekt allemaal voor zich.

Inmiddels zijn we over gegaan in Table Duck, de chatbot om te bestellen en betalen in de horeca via Facebook Messenger of WhatsApp. Hierdoor wordt het nog makkelijker voor gasten om te kunnen bestellen of betalen. 

Bekijk de demo

 

Kosten van een digitale menukaart

We werken met een maandabonnement die iedere maand kosteloos opzegbaar is. Dus als het niet bevalt kun je het eventueel zo weer opzeggen. 

Bekijk hier de prijzen van Table Duck

 

De digitale menukaart is een toevoeging aan de beleving van jouw restaurant

Stuur een bericht

We nemen persoonlijk contact met je op.