iMenu

Je wilt meer beleving in het menu van jouw horeca gelegenheid? Via het iMenu van Startersmenu krijg je die beleving die je zoekt voor jouw gasten. Het iMenu is digitaal. Dit zorgt voor veel meer mogelijkheden dan de traditionele menukaart. Denk aan specifieke productpagina’s waar je meer tekst en uitleg kunt geven over de bereidingswijze en herkomst van jouw gerechten. Je kunt ook meerdere foto’s van de bereiding van een gerecht toevoegen. Kortom, meer beleving voor jouw klanten. En dat is prettig toch?

Wat betreft de kosten, dat valt allemaal erg mee.  We werken met een maandabonnement die iedere maand kosteloos opzegbaar is. Dus als het niet bevalt kun je het eventueel zo weer opzeggen.

imenu

Hoe werkt de tablet menukaart?

De tablet menukaart werkt erg simpel. Er wordt een kaartje met de WIFI code en de link naar de tablet menukaart op tafel gezet. Gasten kunnen dan via hun eigen smartphone of een tablet van het restaurant de tablet menukaart bekijken. De menukaart is zo ingericht dat kinderlijk eenvoudig is om ermee om te gaan.

Via de achterkant van de tablet menukaart kun je als restauranteigenaar inloggen om gerechten toe te voegen, aan te passen of te verwijderen. Het spreekt allemaal voor zich.

 

Bekijk de demo

Het iMenu is een toevoeging aan de beleving van jouw restaurant

Stuur een bericht

We nemen persoonlijk contact met je op.