Menukaart laten drukken

Het iedere keer laten drukken van een menukaart kost geld. Kleine veranderingen op de kaart zorgen ervoor dat je opnieuw de menukaart moet laten drukken. Overweeg eens een digitale menukaart. Nooit meer de menukaart laten drukken, aanpassen zijn in een handomdraai gedaan met jouw eigen, gepersonaliseerde digitale menukaart. Gemakkelijk gerechten toevoegen, aanpassen of verwijderen zonder dat je de opnieuw menukaart moet laten drukken.

Daarnaast kun je met de menukaart van Startersmenu veel meer dingen maken dan met een reguliere menukaart. Denk aan een handige zoekfunctie, het toevoegen van eventuele allergieën, reviews van klanten of meerdere foto’s per gerecht. Met de menukaart van Startersmenu voeg je echt iets toe aan de beleving van jouw gasten.

 
menukaart laten drukken

Hoe werkt een digitale menukaart?

Heel simpel. Je zet een klein kaartje op tafel met de WIFI code en de link naar de menukaart. Jouw gasten kunnen dan zelf met hun smartphone de menukaart bekijken of je kunt ze een tablet geven. Onze menukaart is zo gemaakt dat het op bijna ieder mobiel apparaat goed werkt.  Handig toch!

Bekijk de demo

De digitale menukaart is een toevoeging aan de beleving van jouw restaurant

Stuur een bericht

We nemen persoonlijk contact met je op.