Menukaart maken

Met de digitale menukaart van Startersmenu maak je in een handomdraai jouw eigen, gepersonaliseerde menukaart. Gemakkelijk gerechten toevoegen, aanpassen of verwijderen zonder dat je de menukaart opnieuw moet laten drukken.

Een nieuwe menukaart maken is nog nooit zo makkelijk geweest. Daarnaast kun je met de menukaart van Startersmenu veel meer dingen maken dan met een reguliere menukaart. Denk aan een handige zoekfunctie, het toevoegen van eventuele allergieën, reviews van klanten of meerdere foto’s per gerecht.

Met de menukaart van Startersmenu voeg je echt iets toe aan de beleving van jouw gasten. Doordat de menukaart digitaal is kun je de menukaart veel interactiever maken. En mocht de digitale menukaart van Startersmenu niet bevallen, dan kun je er kosteloos weer vanaf.

 
menukaart maken
 

Hoe werkt het de menukaart van Startersmenu?

Er wordt een kaartje op tafel gezet met de WIFI code en de link naar de menukaart. Gasten kunnen zelf met hun smartphone alvast de menukaart bekijken of je kunt ze een tablet geven. Onze menukaart is zo gemaakt dat het op bijna ieder mobiel apparaat goed werkt.  Handig toch!

Bekijk de demo

De digitale menukaart is een toevoeging aan de beleving van jouw restaurant

Stuur een bericht

We nemen persoonlijk contact met je op.