De menukaart voor jouw restaurant

Je wilt beleving in de menukaart van jouw restaurant? Wij van Startersmenu kunnen je daarbij helpen.  Dat doen we door de menukaart te digitaliseren. Denk maar na, je kunt op die manier veel meer informatie kwijt over wat jouw gerechten zo bijzonder maken en hoe het bereidt wordt. Je kunt gemakkelijk meerdere foto’s toevoegen en aanbevelingen doen aan jouw gasten. Kortom, meer beleving voor jouw klanten. En dat is prettig toch?

Wat betreft de kosten, dat valt allemaal erg mee.  We werken met een maandabonnement die iedere maand kosteloos opzegbaar is. Dus als het niet bevalt kun je het eventueel zo weer opzeggen. Daarnaast hoef je via dit systeem nooit meer een nieuwe menukaart te laten drukken. En dat scheelt in de kosten.

 
menukaart restaurant

Hoe werkt de menukaart?

Om onze menukaart in jouw restaurant te laten werken is erg simpel. Je zet namelijk een kaartje op tafel met de WIFI code en de link naar de menukaart. Gasten in jouw restaurant kunnen dan via hun eigen smartphone of een tablet de menukaart bekijken.

Via de achterkant van de website heb je controle over de gerechten en kun je zelf gerechten toevoegen, aanpassen of verwijderen.

 

Bekijk de demo

De menukaart van Startersmenu is een toevoeging aan de beleving van jouw restaurant

Stuur een bericht

We nemen persoonlijk contact met je op.