De menukaart voor de horeca

Menukaart voor de horeca
Waar moet een goede menukaart voor de horeca aan voldoen? De menukaart moet iets uitstralen, beleving meegeven. Alleen hoe maak je zo’n goede menukaart voor de horeca?

Startersmenu gaat je daarbij helpen door de menukaart te digitaliseren. Een digitale menukaart brengt veel meer mogelijkheden met zich mee. Zo kun je meer foto’s en tekst kwijt. Bijvoorbeeld hoe een gerecht bereidt wordt of waar het vandaan komt. Je kunt als chef ook aanbevelingen doen bij bepaalde producten. Zo spreek je je gasten echt aan. En dat is wat je zoekt in een menukaart voor de horeca toch?

Wat betreft de kosten, dat valt allemaal erg mee.  We werken met een maandabonnement die iedere maand kosteloos opzegbaar is. Dus als het niet bevalt kun je het eventueel zo weer opzeggen. Daarnaast hoef je via dit systeem nooit meer een nieuwe menukaart te laten drukken. En dat scheelt weer.

 

Hoe werkt de menukaart voor de horeca?

Het werkt eigenlijk vrij simpel. Je zet een kaartje op tafel met de WIFI code en de link naar de menukaart. Gasten kunnen dan via hun eigen smartphone of via een tablet de menukaart bekijken. Het opnemen van bestellingen gebeurt gewoon via de normale manier.

Als horeca eigenaar kun je inloggen in de menukaart om gerechten toe te voegen, aan te passen of te verwijderen.

 

Bekijk de demo

De menukaart van Startersmenu is een toevoeging aan de beleving van jouw restaurant

Stuur een bericht

We nemen persoonlijk contact met je op.