De menukaart

MenukaartJe wilt beleving in een menukaart? Via Startersmenu krijg je ook beleving in de kaart.

Hoe? Door het digitaal te maken. Een digitale menukaart zorgt voor een wereld van mogelijkheden. Denk aan specifieke productpagina’s waar je meer tekst en uitleg kunt geven over de bereidingswijze en herkomst van jouw gerechten. Je kunt ook meerdere foto’s van de bereiding van een gerecht toevoegen. Kortom, meer beleving voor jouw klanten. En dat is prettig toch?

Wat betreft de kosten, dat valt allemaal erg mee.  We werken met een maandabonnement die iedere maand kosteloos opzegbaar is. Dus als het niet bevalt kun je het eventueel zo weer opzeggen.

 

Hoe werkt de menukaart van Startersmenu?

Onze menukaart werkt erg simpel. Er wordt een kaartje met de WIFI code en de link naar de menukaart op tafel gezet. Gasten kunnen dan via hun eigen smartphone of een tablet de menu’s bekijken. De menukaart is zo ingericht dat kinderlijk eenvoudig is om ermee om te gaan.

Je kunt de menukaart als restauranthouder gemakkelijk zelf beheren door in te loggen in de achterkant van het systeem. Daar kun je gerechten toevoegen, aanpassen of verwijderen.

 

Bekijk de demo

De menukaart van Startersmenu is een toevoeging aan de beleving van jouw restaurant

Stuur een bericht

We nemen persoonlijk contact met je op.