Tablet menu

Het menu van jouw horeca gelegenheid op een tablet? Waarom zou je dat doen? En werkt het wel? Ja dat moet jet doen en ja dat werkt. Door het menu op een tablet te zetten krijg je tal van mogelijkheden om de beleving van jouw gasten te verhogen.

Zo kun je meer achtergrond informatie en foto’s kwijt over jouw gerechten. Gasten kunnen zien wat jij als chef aanbeveelt, eventueel wat andere mensen lekker vonden en of het gerecht bijvoorbeeld geschikt is voor een gluten allergie. Voor jou als horeca eigenaar is het makkelijk dat je zelf gerechten kunt toevoegen, aanpassen of verwijderen. Zo hoef je niet iedere keer opnieuw een menukaart te laten drukken.

 
tablet menu

Hoe werkt de tablet menukaart?

De tablet menukaart werkt erg simpel. Er wordt een kaartje met de WIFI code en de link naar de tablet menukaart op tafel gezet. Gasten kunnen dan via hun eigen smartphone of een tablet van het restaurant de tablet menukaart bekijken. De menukaart is zo ingericht dat kinderlijk eenvoudig is om ermee om te gaan.

Via de achterkant van de tablet menukaart kun je als restauranteigenaar inloggen om gerechten toe te voegen, aan te passen of te verwijderen. Het spreekt allemaal voor zich.

 

Bekijk de demo

De tablet menukaart is een toevoeging aan de beleving van jouw restaurant

Stuur een bericht

We nemen persoonlijk contact met je op.