StartersMenu is vanaf nu Table Duck

Tablet menukaart, iets voor jouw restaurant?

Een tablet menukaart kan je helpen jouw gasten beter te bedienen in jouw restaurant. Gasten kunnen zelf bekijken wat er op het menu staat en zelf ook bestellen of betalen. Jouw gasten zullen dit waarderen omdat ze op deze manier niet meer hoeven te wachten om te kunnen bestellen of te betalen. 

De voordelen van een tablet menukaart

De digitale menukaart is de ideale menukaart voor jouw gasten. Ze kunnen gemakkelijk navigeren en meer lezen over de bereidingswijze en herkomst van jouw gerechten. Je creëert een echte beleving voor jouw gasten. Daarnaast zijn er handige functies die je aan en uit kunt zetten zoals een zoekfunctie, aanbevelingen door de chef of reviews van klanten.

Zelf kun je met de tablet menukaart gemakkelijk gerechten toevoegen, aanpassen of verwijderen. Handig want zo hoef je niet iedere keer opnieuw een menukaart te laten drukken. 

Tablet menukaart of via de smartphone van de gast?

Je kunt ervoor kiezen om zelf tablets aan te schaffen voor de digitale menukaart, of je kunt jouw menukaart weergeven via de smartphone van jouw gasten. Beide opties hebben voor- en nadelen. Het voordeel van een tablet is dat je niet aan de gast vraagt of hij een smartphone heeft. Daarnaast zijn tablets groter dan een smartphone, dus kun je meer informatie kwijt. 

Het nadeel van een tablet is dat je ze moet aanschaffen. Daarnaast kunnen tablets makkelijk gestolen worden en moet je de tablets iedere avond schoonmaken om het hygiënisch te houden. Oorspronkelijk zijn we begonnen met tablets, maar inmiddels gaat onze voorkeur uit naar de smartphone van de gast. We hebben gemerkt dat gasten het fijner vinden om hun eigen smartphone te gebruiken om te kunnen bestellen en betalen.

 

tablet menukaart

 

Hoe werkt de tablet menukaart?

De tablet menukaart werkt erg simpel. Er wordt een kaartje met een QR code en de link naar de tablet menukaart op tafel gezet. Gasten kunnen dan via hun eigen smartphone of een tablet van het restaurant de tablet menukaart bekijken. De menukaart is zo ingericht dat het kinderlijk eenvoudig is om ermee om te gaan.

Via de achterkant van de tablet menukaart kun je als restauranteigenaar inloggen om gerechten toe te voegen, aan te passen of te verwijderen. Het spreekt allemaal voor zich.

Inmiddels zijn we over gegaan in Table Duck, de chatbot om te bestellen en betalen in de horeca via Facebook Messenger of WhatsApp. Hierdoor wordt het nog makkelijker voor gasten om te kunnen bestellen of betalen. 

Bekijk de demo

 

Kosten van een tablet menukaart

We werken met een maandabonnement die iedere maand kosteloos opzegbaar is. Dus als het niet bevalt kun je het eventueel zo weer opzeggen. 

Bekijk hier de prijzen van Table Duck

De tablet menukaart is een toevoeging aan de beleving van jouw restaurant

Stuur een bericht

We nemen persoonlijk contact met je op.